image
Sursa foto: Getty Images

Un nou nume pe lista lui Real Madrid: Cine ar putea veni în locul lui Zidane

Real Madrid îi caută înlocuitor lui Zinedine Zidane, care a anunţat joi plecarea de pe Bernabeu.

Cum rezultatele francezului au fost impresionante, Florentino Perez vrea să aducă un antrenor de calitate în loc, cu care să poate aspira în continuare la titlu în La Liga şi la trofeul UEFA Champions League. În acest sens, Massimiliano Allegri, antrenor la Juventus, este un nou nume care a apărut pe lista madrilenilor, notează AS.

Allegri a mai fost abordat de Real Madrid şi acum doi ani, însă cele două părţi nu s-au înţeles.

Tehnicianul italian e pe banca lui Juventus din 2014, club cu care a câştigat de 4 ori consecutiv titlul în Serie A. De asemenea, cu Allegri la cârmă, Bătrâna Doamnă a reprezentat o forţă şi în UEFA Champions League. În sezonul 2014/2015 a jucat finala cu Barcelona, iar în ediţia 2016/2017 cu Real Madrid.

Massimiliano Allegri a mai antrenat doar la echipe din Serie A. Grosseto, Sassuolo, Cagliari şi AC Milan sunt cluburile din CV-ul acestuia.

Până acum, printre numele vehiculate pentru postul de antrenor la Real s-au numărat Mauricio Pochettino de la Tottenham, Arsene Wenger, Joachim Low (Germania), Jurgen Klopp (Liverpool). Momentan, Florentino Perez nu a înaintat nicio ofertă concretă pentru antrenorii puşi pe listă, notează AS, citată de Digisport.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: