image
Sursa foto: Getty Images

Klopp a răbufnit: Critici dure la adresa lui Neymar; Ne-a făcut să arătăm ca nişte măcelari

Jucătorii lui Liverpool au plecat frustraţi de la Paris. Englezii le-au reproşat celor de la PSG că au simulat prea mult, mai ales în minutele de final. Klopp a vorbit la conferinţă despre modul în care Neymar reuşeşte să întrerupă meciurile nejustificat de mult.

PSG a obţinut o victorie mare în ecuaţia calificării. Scopul scuză mijloacele, asta a fost deviza după care au jucat elevii lui Tuchel, crede Klopp. Chiar dacă echipa sa a trimis un singur şut pe poartă - golul lui Milner - tehnicianul german al "cormoranilor" a fost foarte deranjat de atitudinea campioanei Franţei.

"Bineînţeles că s-a vorbit mereu despre asta (n.r. simulările lui Neymar), dar ceea ce s-a întâmplat azi, cu atâtea întreruperi, nu a fost deloc ok. Am câştigat titlul fair play în Anglia, am fost declaraţi cea mai "cuminte" echipă, iar astă seară am arătat ca nişte măcelari. Nu a fost cazul. A fost inteligent din partea lui PSG, mai ales a lui Neymar, să caute să ne scoată din ritm, să vrea să stea cât mai mult pe gazon. Dar mie nu îmi place o astfel de abordare. toţi au ochi să vadă ce s-a întâmplat", a spus Klopp la conferinţă, pentru ca apoi să spună că arbitrajul l-a defavorizat: "A fost roşu la Verratti, dar asta nu mai schimbă nimic acum. Mulţi o să spună că nu ştiu să pierd, dar nu mă interesează".

Parizienii au nevoie de o victorie la Belgrad pentru a se califica în optimile UEFA Champions League. Steaua Roşie - PSG va fi în direct la Digi Sport pe 11 decembrie. De partea cealaltă, Liverpool trebuie să învingă cu 1-0 sau la diferenţă de două goluri pe Napoli pentru a merge mai departe.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: