image
Sursa foto: Getty Images

Mayweather face bani din orice: Cât costă să primești un mesaj de la el? E cel mai scump din lume

Cum ar fi să primești un mesaj de la un idol sau de la o celebritate a lumii? Totul este posibil, datorită unui site care se ocupă cu așa ceva, Cameo. Însă asta are un preț atunci când vine vorba despre Floyd Mayweather.

Cu toate că de obicei celebritățile cer câțiva dolari pentru a le transmite mesaje video fanilor, Mayeather impune o taxă de 999 de dolari pentru asta. Este cea mai mare sumă cerută de o celebritate pentru așa ceva.

Cu toate că este cel mai bine remunerat sportiv al planetei, Floyd Mayweather a explicat care a fost motivul pentru care s-a înscris pe acea platformă.

"Vreau să fiu prima celebritate care face un milion de dolari pe Cameo", a spus fostul multiplu campion mondial.

Floyd Mayweather s-a retras din box pe 26 august 2017, după meciul cu starul din luptele în cuşcă, Conor McGregor, pe care l-a învins prin knock out tehnic în runda a zecea. La acea partidă a încasat 300 de milioane de dolari, cea mai mare sumă din istoria sportului. Şi a obţinuit-o în cele 30 de minute, cât a durat lupta.

Mayweather are în palmares 50 de victorii, dintre care 27 obţinute înainte de limită şi nicio înfrângere.

Americanul este considerat unul dintre cei mai mari pugilişti din istorie şi deţine nişte recorduri greu de egalat. Mayweather este pugilistul care a învins cei mai mulţi campioni mondiali, 23, dintre care 16 la rând.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: