image
Sursa foto: digi24.ro

Tragedie în România, provocată de un șofer beat: Printre morți e o femeie gravidă; Accidentul, transmis live pe Facebook

Accident cu trei morți, provocat de un șofer care s-a urcat băut la volan și a fost protagonistul unui live pe Facebook, cu doar câteva minute înainte să intre cu mașina în curtea unei familii din comuna Văcăreni, județul Tulcea, România, scrie Digi24.

A spulberat patru oameni, iar doi dintre ei - un copil de trei ani și o femeie în vârstă de 79 de ani - n-au avut nicio șansă de supraviețuire.

O femeie gravidă a intrat în stop cardio-respirator, dar a fost resuscitată la spital. Ulterior a decedat.

Bărbatul de la volan a fugit, însă polițiștii l-au găsit în localitatea vecină.

În filmarea care a surprins momentele de dinainte de plecarea în cursa mortală, pasagerul din dreapta şoferului, aflat cel mai probabil şi el sub influenţa alcoolului, îl încurajează pe şofer să apese pedala de acceleraţie: „Ăştia care n-aveţi inimă, staţi pe dreapta!”.

Totodată, el este văzut în filmare cum se întoarce entuziasmat de mai multe ori spre pasagerul din spate, cel care transmitea live teribila cursă.

În mai puţin de două minute scăpat de sub control, autoturismul a intrat cu viteză în gospodăria unui localnic din Văcăreni. Mașina a spulberat gardul și a ajuns în curtea victimelor.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: