image
Sursa foto: Polițiacapitalei.md

Doi bărbați din Strășeni au fost arestați pentru un jaf comis în 2018; Momentul reținerii

Doi bărbați, ambii în vârstă de 29 de ani, originari din Strășeni și Călărași, au fost reținuți, fiind suspectați de furt. Aceștia atacau fizic victimele și le deposedau de bunuri.

La finele anului trecut, poliția a fost sesizată precum că două persoane necunoscute, ar fi pătruns pe timp de noapte într-o anexă a unei Asociații Obștești din satul Cojușna, unde, agresând paznicul, au sustras mai multe bunuri (calculator, telefon mobil, centru muzical, alte obiecte și mijloace bănești).

În cadrul acțiunilor de investigaţii, s-a stabilit că indivizii atacau victimele și le deposedau în mod deschis de bunuri.

Indivizii racolau victimele prin intermediul rețelelor de socializare(bărbați), sub pretextul de a face cunoștință, apoi, prin abuz de încredere, convingeau victimele să se întâlnească acasă la ei. Aici, suspecții, prin aplicarea violenței fizice, deposedau clienții de bunuri. 

La 16 ianuarie, a fost infiltrat un polițist sub acoperire, astfel a fost organizată o întâlnire unde suspecții au fost reținuți.

Audiați, suspecții și-au recunoscut vina.

În acest caz a fost inițiată o cauză penală pentru jaf.

Dacă vor fi găsiți vinovați aceștia riscă închisoare de la trei la șase ani.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: