În opinia lui Zoff, calitatea jucătorilor de la centrul terenului și mai ales, transferul lui Cristiano Ronaldo fac diferența între cele două echipe.

"Juventus nu este mai puțin tehnică sau puternică decât Real Madrid la centrul terenului și chiar în ofensivă. Această echipă a lui Juventus are un mare potențial și are jucători pe care încă nu i-am văzut, ca Emre Can. Ei nu sunt mai slabi decât cei de la Real Madrid", a declarat Zoff într-un interviu acordat Radio Monte Carlo.

Zoff pune accentul pe calitatea jucătorilor lui Allegri de la centrul terenului.

"Juventus este în acest an mai puternică decât Real Madrid, pentru că are un mijloc de temut. Îi are pe Emre Can, pe Bernardeschi, pe Matuidi, un jucător extrem de muncitor", a adăugat Zoff. "Sunt convins că ei sunt mai buni. Dacă vor câștiga, asta va depinde de mai multe aspecte, dar pe hârtie, eu nu văd că Juventus este inferioară lui Real Madrid", a concluzionat italianul.

Dino Zoff a jucat timp de 11 sezoane la Juventus - club la care și-a și încheiat cariera, în perioada 1972-1983. Peste 400 de meciuri a bifat Zoff pentru Juventus, iar pentru națională a bifat 112 selecții.