image
Sursa foto: Instagram

Iker Casillas are o relație secretă cu un influencer celebru, la un an după despărțirea de Sara Carbonero

Iker Casillas (40 de ani) și Sara Carbonero (38 de ani) s-au despărțit în 2021, după 11 ani de relație, iar fostul portar de la Real Madrid și-a refăcut viața.

Cotidianul AS scrie că Iker Casillas are o relație secretă cu un influencer din Spania, Rocio Osorno (34 de ani). Aceasta este la bază designer de modă și lucrează în Sevilla.

Conform sursei citate, Casillas, a cărui avere este estimată la 350 de milioane de euro și Osorno tocmai au fost într-o vacanță la Paris și se simt foarte bine împreună. Pentru Casillas este prima relație de după despărțirea de Sara Carbonero.

Iker Casillas și Sara Carbonero au oficializat știrea despărțirii lor în martie 2021.

Fostul portar al lui Real Madrid și faimoasa ziaristă sportivă au publicat un anunț identic pe rețelele sociale:

”Atât eu cât și Iker suntem mândri de familia pe care o avem și de iubirea care ne-am umplut de fericire în anii în care am fost împreună.

Azi, această legătură alege drumuri diferite, dar nu departe unul de celălalt deoarece vom continua să ne îndeplinim minunata misiune de a fi părinți.

Este o decizie la care am meditat îndelung și pe care am luat-o de comun acord. Respectul, afecțiunea și prietenia vor rămâne pentru totdeauna.

Acum prioritatea este să împărțim această afecțiune pentru bine și educația copiilor noștri astfel încât ei să crească într-un mediu stabil și sănătos.

Acestea fiind spuse, vă rugăm ca viața privată să fie respectată în această perioadă de mare schimbare. Sunt singurele cuvinte pe care noi le vom adresa pe acest subiect în public de acum înainte”, a fost mesajul transmis de cei doi.

Averea lui Iker Casillas este estimată la mai mult de 350 de milioane de euro. Fostul portar a investit în afaceri imobiliare de lux și deține 4 companii care ar valora în jur de 25 de milioane de euro.

În schimb, Sara Carbonero are o avere de 1,1 milioane de euro și trei case în orașul ei natal, Toledo. Ea a intrat și în afaceri - are o firmă de vestimentație și accesorii care aduce un profit de 500 de mii de euro anual.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: