image
Sursa foto: 2018 Getty Images

Scandal în Germania după ce Bayern Munchen a dezvăluit numele noului antrenor

Bayern Munchen a anunţat, vineri, că antrenorul croat Niko Kovac îl va înlocui din vară pe Jupp Heynckes. La scurt timp s-a iscat un imens scandal!

Bayern Munchen a fost criticată dur de către directorul de fotbal al celor de la Frankfurt, Fredi Bobic, după ce noua campioana a Germaniei a anunţat oficial că a ajuns la un acord pe 3 ani cu actualul antrenor al lui Frankfurt, Niko Kovac.

”Oferta ne-a surprins într-un astfel de moment al sezonului însă noi îi datorăm multe lui Kovac. Momentul este nefericit iar faptul că informaţia a <răsuflat> în presă, cu siguranţă de la Munchen, nu de la Frankfurt, este o uriaşă lipsă de respect şi profesionalism”, a declarat Bobic.

”Avem un meci foarte important mâine la Leverkusen, iar săptămâna viitoare avem partida de Cupă cu Schalke, subiecte care ar fi trebuit să fie în prim-plan. Procedura este îndoielnică, aşa cum am mai spus. Bayern Munchen s-a gândit doar la ea şi nicio clipă la Eintrach Frankfurt. Îi respect pe colegii de la Munchen, dar dacă vor ceva de la noi, ar trebui să ne sune dar asta nu s-a întâmplat. Este lipsă de respect. Nu vom vorbi cu Bayern acum, însa vom avea un dialog în viitorul apropiat”, a mai spus Bobic.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: