Alesia Semerenko trebuia să participe la diverse evenimente, dar mereu a invocat că-i este rău, că este bolnavă și că nu poate participa.

Dar a fost prinsă cu minciuna după ce a postat pe rețelele sociale poze bronzându-se în Maldive, a notat mirror.co.uk. Cei care o invitau la tot felul de evenimente, unde singura responsabilitate a ei era să-și facă apariția, au luat foc când au realizat cum îi ducea fata de nas, scrie libertatea.ro.

  Deși îi era interzis, ea a luat acasă coroana cu diamante primită și a deteriorat-o! Alesia a spus că totul e o vendeta îndreptată împotriva ei, deoarece i-a supărat pe mulți că a cștigat concursul de frumusețe ținut cu trei luni în urmă. „E supărată că trebuie să dea coroana celei clasate imediat după ea, dar n-are ce face”, a spus un organizator al concursului.

„Ea era imposibil de contactat pentru a participa la diverse evenimente. Spunea mereu că se simte rău, dar pe Instagram posta imagini care arătau altceva, că se distra de minune”, a spus Svetlana Yagovitskaya, producătorul concursului.

„Ea tot timpul se simțea rău, nu putea să vină niciodată nicăieri. Când managerii s-au dus s-o vadă acasă, au găsit coroana ruptă, distrusă. Nu se știe exact ce i-a făcut, dar coroana arăta ponosită rău”, au mai spus organizatorii concursului câștigat de Alesia. Când ea trebuia să apară la un eveniment cu trupele paramilitare ruse, ea a postat imagini din Maldive.

„Ce sens are să avem o regină a frumuseții pe care n-o putem aduce nicăieri?”, s-a mai spus despre ea. Tatiana Andreeva-Falk, directorul concursului câștigat de Alesia, a declarat , revoltată:

„E atât de neplăcut că pentru ea nu contează decât frumusețea ei. Cu greu am reușit să scoatem coroana de la ea. Iar aceasta este distrusă și trebuie reparată. E o coroană scumpă, cu aur și argint și pietre semi-prețioase. Câștigătoarea concursului trebuie să participe la multe evenimente timp de un an, cât deține coroana. Alesia n-a ajuns la niciunul. Ea a fost imposibil de găsit la telefon”. Alesia Semerenko a spus că n-a distrus coroana și că a avut mereu telefonul deschis și a fost disponibilă inclusiv online, dar nimeni n-a căutat-o.

„Pot să spun doar că cineva a fost tare nefericit că am câștigat acest concurs. Am meritat acest succes și nu pot fi scoasă din istoria concursului, indiferent ce vor mai spune ei”.