image
Sursa foto: captură video

Asistenta socială demisă după ce i-a adresat o întrebare lui Pavel Filip, RECHEMATĂ la muncă după ce cazul a fost mediatizat

Asistentă socială din Sireți, raionul Strășeni, Ana Pruteanu, care a fost demisă ieri din funcție după ce i-a adresat o întrebare incomodă premierului Pavel Filip, a fost rechemată la muncă. Femeia spune că azi dimineață a primit un apel telefonic de la șefa Direcției Asistență Socială, Carolina Cobileanschi, care o invită să vină să lucreze în continuare.

Femeia, în vârstă de 65 de ani, spune că nu știe deocamdată, dacă va reveni sau nu la locul de muncă unde a activat în calitate de asistentă socială timp de 12 ani.

Amintim că Ana Pruteanu a fost demisă din funcție la o zi după ce s-a apropiat de premierul Pavel Filip și l-a întrebat de ce se laudă cu pretinsele majorări de pensii și salarii, când realitatea este alta.

A doua zi, dis de dimineață, femeia a fost chemată să se prezinte de urgență la Consiliul Raional. Aceasta a fost anunțată că este concediată, motivul invocat fiind pensionarea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: