image
Sursa foto: hospicesofhope.md

„Joacă Tenis de Masă pentru o cauză caritabilă: Participă la Turneul Hospices of Hope Moldova!”

Joacă Tenis de Masă alături de colegii și prietenii tăi, susținându-i pe cei care suferă de o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață din regiunile Republicii Moldova.

Hospices of Hope Moldova începe anul cu tradiționalul Turneu de Tenis de Masă, organizat sâmbătă, 2 martie 2019, începând cu ora 9.00 dimineața, la STIGA Club (blvd. Dacia 31).

La Turneu pot participa persoane fizice sau reprezentanți a companiilor, instituțiilor și organizații naționale și internaționale din Republica Moldova. Înregistrarea este posibilă în format de echipă (2 persoane), sau individual și, în cel de-al doilea caz, organizatorii vor găsi un co-echipier.

Pentru a participa la eveniment doritorii sunt rugați să facă o donație de 2000 MDL/echipă către Hospices of Hope Moldova, sau pot contribui în calitate de sponsori ai evenimentului alegând unul dintre pachetele de sponsorizare disponibile. Toate fondurile acumulate vor fi utilizate pentru asigurarea serviciilor de îngrijire paliativă oferite celor care suferă de boli incurabile și condiții limitatoare din regiunile Republicii Moldova.

Pentru înregistrarea echipelor și detaliile despre sponsorizări, puteți contacta organizatorii la [email protected] / 022 022 118 / 060 744 068.

De asemenea, puteți fi la curent cu toate detaliile pe pagina de Facebook a evenimentului: https://www.facebook.com/events/376435153168040/

Evenimentul este organizat cu susținerea Ellation Moldova și B.C. Moldova Agroindbank.

Turneul de Tenis de Masă Hospices of Hope Moldova este un eveniment organizat cu scopul de a colecta fonduri pentru a susține activitatea Hospices of Hope Moldova și anume dezvoltarea și consolidarea Rețelei Naționale de Servicii de Îngrijire Paliativă Hospices of Hope Moldova. La moment, Rețeaua integrează cinci echipe mobile, multidisciplinare, care prestează servicii de asistență medico-socială la domiciliu în regiunile Soroca, Ocnița, Orhei, Taraclia și Cahul, persoanelor care se confruntă cu o boală incurabilă sau condiții limitatoare de viață. Toate serviciile oferite sunt gratuite pentru beneficiarii acestora.

De la lansarea proiectului „Rețeaua Națională de Servicii de Îngrijire Paliativă”, peste 600 de persoane au beneficiat de servicii calitative de îngrijire paliativă, peste 15.000 de vizite și consultații au fost efectuate, peste 40 de persoane au fost instruite în diferite aspecte ale îngrijirii paliative și peste o mie de persoane au primit ajutor umanitar sub forma de pungi pentru stomă și accesoriile necesare.

Noutăţile partenerilor

comentarii: