image
Sursa foto: captură

Avocații au dat verdictul în cazul în care Ronaldo e acuzat de viol: doi ani, durata minimă a procesului

Cazul de viol în care este implicat Cristiano Ronaldo este investigat de autoritățile din SUA, iar avocații cred că această fază va fi una de durată. Presa portugheză scrie că reprezentații fotbalistului se așteaptă ca procesul să dureze doi ani.

Avocații lui Cristiano Ronaldo se pregătesc pentru o luptă în instanță de cel puțin doi ani, în cazul de viol în care starul portughez este acuzat de Kathryn Mayorga.

"Poliția încă face investigații și ne așteptăm ca acest lucru să dureze. Apoi, dacă va exista o justificare pentru asta, cazul va fi predat serviciului de urmărire penală. Iar asta, cu siguranță, va dura mult", a spus unul dintre reprezentații lui Ronaldo pentru Correio de Manha.

În tot acest timp, Cristiano Ronaldo l-a desemnat pe Peter Christiansen să facă toată strategia apărării în acest caz. Avocatul a făcut ieri un anunț care l-a mai liniștit pe clientul său: a discutat cu poliția din Las Vegas, care se ocupă de acest caz, și crede că totul se va termina cu bine pentru starul lui Juve.

Pe perioada procesului, Ronaldo intenționează să stea cât mai departe de toată această problemă. "Cristiano este concentrat în acest moment pe meciul de sâmbătă, dintre Juventus și Genoa", a mai spus reprezentantul fotbalistului, pentru sursa citată.

Nemții de la Der Spiegel sunt cei care au anunțat în exclusivitate redeschiderea cazului, în urmă cu două săptămâni. Tot ei au stat de vorbă și cu presupusa victimă. Mayorga, care are acum 34 de ani, a afirmat într-o plângere depusă în statul Nevada că Rolando a sodomizat-o cu forţa, pe 13 iunie 2009, şi a exercitat presiune pentru a o face să semneze un acord financiar care o obliga să păstreze tăcerea.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: