image
Sursa foto: as.com

540 de milioane € pentru noul Real Madrid galactic al lui Zidane: Perez sparge banca pentru 5 staruri

Real Madrid pregătește o perioadă de transferuri istorică. Florentino Perez va cheltui un total de aproape 540 de milioane de euro, anunță ziarul de casă al ”galacticilor”, as.com.

Paul Pogba (150 de milioane de euro), Eden Hazard (112 milioane de euro), Christian Eriksen (85 de milioane de euro), Tanguy Ndombele (80 de milioane de euro) și Luka Jovic (60 de milioane de euro) sunt cele cinci ținte majore pentru noul Real Madrid al lui Zinedine Zidane.

Astfel, se va ajunge la un total de 487 de milioane de euro. La acestea, se adaugă și cele 50 de milioane plătite pentru Eder Militao. Real va cheltui o sumă apropiată de 540 de milioane de euro (537).

Suma este uriașă și, în cazul în care se vor face aceste mutări, Perez va depăși suma plătită în total pentru ultimele 23 de transferuri făcute în ultimii cinci ani (453 de milioane de euro). Astfel că madrilenii vor avea nevoie să și vândă.

Pe lista posibilor jucători de care Zidane este pregătit să se despartă se află Gareth Bale, James Rodriguez sau Mateo Kovacic. Mai mult, Perez se bazează și pe noul contract semnat cu sponsorul Adidas, evaluat la 100 de milioane de euro pe an.

Oficialii campioanei Europei din ultimii trei ani pot beneficia și de noi împrumuturi bancare, dar asta nu ar fi cea mai bună variantă, ținând cont că deja Perez a apelat la bănci pentru cele 575 de milioane de euro necesare pentru noul ”Santiago Bernabeu”.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: