image
Sursa foto: jurnal.md

„Făcut Acasă”: Proiect la Jurnal TV pentru a sprijini antreprenorii locali care trec prin criza COVID-19

„Făcut Acasă” - cel de-al doilea proiect lansat la Jurnal TV cu susținerea Ambasadei Canadei în Moldova, România și Bulgaria și Canada Fund for Local Initiatives - prezintă reportaje despre afacerile locale care sunt motorul economiei noastre și care încurajează cetățenii să nu le abandoneze și să ajute antreprenorii locali să rămână pe linia de plutire în timpul pandemiei globale.

Cel mai accesat reportaj din cadrul acestui proiect este cel despre tânăra familie Șefer din Ungheni care a ales să facă lucruri frumoase în Republica Moldova, nu printre străini. Meșterii folosesc materia primă oferită de natură: lut, lemn, apă, fibre vegetale și spun că sunt sută la sută ecologice.

În cadrul proiectului „Făcut Acasă” ați putut afla povești despre oameni care, deși au studiat teologia, au ales să activeze în agricultură sau despre juriști și pedagogi care s-au lansat cu succes în apicultură. Despre oameni care și-au petrecut jumătate din viață peste hotare pentru ca apoi să revină și să investească într-o afacere cu flori, cu porumbei sau într-o fermă la țară.

Obiectivul proiectului „Făcut Acasă” este de a sprijini întreprinderile locale care trec prin criza COVID-19.

CFLICFLI

Noutăţile partenerilor

comentarii: