image
Sursa foto: Profimedia

Real Madrid, record negativ în meciul cu Cadiz. Reacția lui Carlo Ancelotti

Real Madrid, liderul din La Liga, a remizat pe teren propriu, scor 0-0, cu Cadiz, penultima clasată, în etapa a 18-a. “Galacticii” au stabilit un record negativ în campionatul Spaniei.

Real Madrid a avut 36 de ocazii de gol și o posesie a mingii de 82%, dar n-a reușit să înscrie. Raportul șuturilor pe poartă a fost 9-0 pentru gazde.

Din sezonul 2003-2004 până în prezent, nicio echipă din La Liga nu mai reușise această contraperformanță: să aibă 36 de șuturi și să nu înscrie.

Antrenorul echipei madrilene, Carlo Ancelotti, a apreciat eforturile jucătorilor săi, dar a subliniat lipsa calității în ultimii 30 de metri.

Belgianul Eden Hazard a revenit ca titular după mult timp pentru Real Madrid, dar a dezamăgit și a fost principalul subiect de discuție pentru fanii "galacticilor".

“Am încercat totul, până în ultimul moment. Ne-a lipsit calitatea în ultimii 30 de metri, dar nu vreau să le reproșez ceva jucătorilor. Meritam cele trei puncte, dar așa se întâmplă uneori, să meriți victoria, dar să nu câștigi. Adversarii nu ne-au lăsat spații, ne-au forțat să jucăm pe benzi și n-am livrat centrări de calitate. Dar trebuie să rămânem calmi.

A fost un meci dificil pentru Hazard, dar în repriza a doua a jucat mai bine. El nu este obișnuit să joace în marginea terenului, îi plac acțiunile în interior. Hazard poate fi o armă pentru noi în a doua parte a sezonului.

Uitându-mă la clasament, cred că Sevilla este rivala noastră la titlu. Au calitate, au niște fani excepționali. Barcelona nu reprezintă un rival direct pentru noi, pentru că sunt alte echipe mai apropiate ca număr de puncte. Dar au calitate să avanseze în clasament”, a spus Ancelotti, citat de Marca.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: