image
Sursa foto: Profimedia

”La 19 ani, nu e ușor!”. Iubita lui Valentino Rossi dezvăluie abuzurile trăite în MotoGP: ”Unii te și ating”

Francesca Sofia Novello, model și partenera lui Valentino Rossi, a vorbit deschis despre momentele delicate trăite în MotoGP.

Modelul italian, care a lucrat în paddock, a recunoscut că pentru a reuși în această lume, despre care spune că este ”doar a bărbaților”, a trebuit să câștige respectul celor din jur, aspectul fizic nefiind suficient.

”E o lume doar a bărbaților. Trebuie să fii ancorat la realitate, nu poți să vii doar cu o față zâmbitoare. Trebuie să câștigi respect. Dacă doar arăți bine și ești proastă, ești terminată.

E parte din joc, se întâmplă. La 19 ani, nu e ușor să lucrezi într-o lume în care toți se uită după tine cânt treci pe lângă eu. Unii te și ating când faci o poză cu ei”, a dezvăluit Francesca Sofia Novello, într-un interviu acordat Vanity Fair, citat de Marca.

De asemenea, modelul a vorbit și despre relația pe care o are cu Valentino Rossi.

”Dacă ai alături un bărbat puternic, e inevitabil să nu ți se deschidă anumite uși. Dar sunt bucuroasă că eu continui să lucrez, pe cât de mult pot, fără să mă folosesc de numele lui.

E adevărat că fără Valentino nu aș fi ajuns la popularitatea de astăzi, dar aș fi reușit aceleași lucruri în carieră. Poate că mi-ar fi trebuit mai mult timp, însă aș fi reușit aceleași lucruri”, a transmis modelul urmărit de peste 365 de mii de persoane pe Instagram.

Noutăţile partenerilor

comentarii: