image
Sursa foto: jamuna.tv

Milionar decapitat și dezmembrat în apartamentul său; Omul de afaceri a urcat în lift cu asasinul

Cadavrul decapitat al unui milionar din domeniul IT a fost găsit în apartamentul acestuia din New York, evaluat la 2,25 milioane de dolari. Antreprenorul de succes a urcat în același lift cu cel care ulterior l-a ucis cu sânge rece.

Fahim Saleh, în vârstă de 34 de ani, a fost decapitat și dezmembrat în apartamentul său din Lower East Side, New York, informează The Sun.

Acesta era CEO-ul și fondatorul aplicației de ridesharing cu motociclete Gokada, din Laos, Nigeria. Fahim Saleh deținea o avere de câteva milioane de dolari.

Compania sa a suferit recent o lovitură dură, după ce a fost interzisă de guvernul nigerian. Antreprenorul a fost nevoit să concedieze 50% din personal și a trecut de la serviciul de ride-sharing la cel de curierat.

Poliția a găsit cadavrul mutilat alături de bagajele milionarului. Sora lui Saleh a alertat poliția după ce a descoperit cadavrul în apartamentul de lux de la etajul 7.

Femeia a mers la casa fratelui ei, fiind îngrijorată că acesta nu mai dădea niciun semn. Purtătorul de cuvânt al NYPD, Sgt. Carlos Nieves, a vorbit despre descoperirea terifiantă: „Avem un trunchi, un cap decapitat și picioarele”.

Nu se cunoaște motivul crimei îngrozitoare. Cadavrul lui Saleh a fost tăiat cu un ferăstrău electric, pe care autoritățile l-au găsit conectat la priză.

Asasinul „profesionist” purta mască neagră și mănuși

În filmările de pe camerele de securitate se poate vedea cum Saleh intră în lift alături de un individ misterios, îmbrăcat într-un costum negru, care poartă pălărie și mănuși, dar și o mască neagră, scrie Gandul.ro.

O sursă din NYPD a declarat că suspectul de crimă are o valiză și victima sa cade „de pe picioare” imediat ce acesta iese din ascensor. Mai mult, potrivit unor surse, victima pare confuză în timp ce se deplasează cu liftul la etajul 7.

În filmare se vede cum antreprenorul milionar este atacat imediat ce iese din lift, care are „ieșirea” chiar în apartamentul său.

La fața locului nu s-a găsit aproape nicio urmă de sânge și nimic nu a fost furat. Alte surse au precizat că asasinatul pare că ar fi fost săvârșit de un „profesionist”.

Noutăţile partenerilor

comentarii: