image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo, convins că Zinedine Zidane va redresa Realul: Știe să lucreze inteligent

Întoarcerea lui Zinedine Zidane pe banca lui Real Madrid a devenit subiect de documentar pentru francezii de la RCM Sport. Unul dintre cei care a vorbit despre calitățile antrenorului francez a fost Cristiano Ronaldo. Portughezul plecat între timp de la Real Madrid la Juventus a câștigat sub comanda lui Zinedine Zidane trei trofee UEFA Champions League la rând și a avut o medie de aproape un gol pe meci.

"Cred că Zinedine Zidane știe foarte bine cum să gestioneze situația la echipă într-un mod inteligent. Nu e un lucru simplu pentru că toți jucătorii își doresc să intre pe teren și să joace. Dar Zidane știe cum să lucreze inteligent și să țină toți jucătorii conectați" a declarat Cristiano Ronaldo într-un interviu acordat pentru documentarul realizat de francezii de la RMC Sport și care are ca subiect întoarcerea lui Zinedine Zidane la Real Madrid.

Cristiano Ronaldo a colaborat aproape 3 sezoane cu Zinedine Zidane, la Real Madrid. Sub comanda francezului, portughezul are cifre incredibile. Cristiano Ronaldo a jucat 114 meciuri, a marcat 112 goluri, a oferit 28 de pase decisive și a câștigat 3 trofee UEFA Champions League.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: