image
Sursa foto: australia-australie.com

Două plaje din Sydney, închise în urma unui presupus atac al rechinilor

Două plaje din Sydney au fost închise după ce un bărbat a fost rănit marţi, pe când înota la primele ore ale dimineţii, în ceea ce se presupune că ar fi fost un atac al rechinilor.

"Un înotător a avut nevoie de îngrijiri medicale după ce a fost rănit în timp ce înota la Northern Beaches din Sydney în această dimineaţă", a precizat poliţia din New South Wales, într-o declaraţie dată marţi publicităţii, relatează Agerpres.ro.

Localnicul a fost atacat în timp ce înota alături de prietenii săi la Shelly Beach. Bărbatul a reuşit să ajungă înotând la cele mai apropiate stânci şi a dat alarma.

Potrivit poliţiei, bărbatul, care are aproximativ 50 de ani, a primit îngrijiri medicale la faţa locului pentru o plagă în zona lombară şi alte răni la picior şi abdomen, după care a fost transportat la spital.

Pentru moment, nu au fost zăriţi rechini în zona incidentului, susţin forţele de ordine, care spun că, în acelaşi timp, nu ştiu cum a dobândit bărbatul înţepătura.

Administraţia locală din Northern Beaches a precizat că Manly Beach şi Shelly Beach, situată în apropiere, au fost închise în urma acestui incident.

Totodată, Surf Life Saving monitorizează zona cu ajutorul unei drone.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: