image
Sursa foto: Facebook/PAS

Consiliul Politic Național al PAS a decis că va vota pentru un speaker propus de PSRM

Consiliul Politic Național al PAS a decis că fracțiunea va vota pentru un candidat propus de PSRM la funcția de președinte al Parlamentului.

Decizia a fost laută cu 46 de voturi „pentru” și unul „împotrivă” din 47 de membri prezenți.

„Astăzi, Consiliul Politic Național al PAS, cu 46 de voturi „Pentru” și 1 „Împotrivă” din 47 de membri prezenți, și-a asumat o decizie dificilă prin care să putem debloca situația politică actuală și oferi Moldovei un guvern legitim și democratic. CPN al PAS a decis asumarea unui guvern ACUM și votarea întregului pachet de dezoligarhizare, de scoatere a instituțiilor din captivitate, în urma votării unui speaker propus de PSRM. Decizia nu se bazează pe încredere și parteneriat cu socialiștii, decizia este unica fezabilă să oprească dictatorul să pună stăpânire pe țară pentru următorii 10 ani, cel puțin”, se spune într-un comunicat de presă al PAS.

„Sperăm că această decizie va fi împărtășită de partenerii noștri din blocul ACUM, Platforma DA. Reiterăm că toate deciziile pe care le vom lua vor fi doar în interesul eliberării cetățenilor de teroare și mizerie”, se mai arată în comunicat.

Citeşte mai mult despre

PAS A

Noutăţile partenerilor

comentarii: