image
Sursa foto: dse.md

Care este starea răniților în urma exploziei din sectorul Râșcani

Patru persoane care au avut de suferit de pe urma exploziei din sectorul Râșcani rămân internate. Dintre aceastea, o femeie de 33 de ani este în stare gravă, dar stabilă.

Informațiile au fost oferite de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Astfel, la Institutul de Medicină Urgentă, în secția Reanimare rămâne internată o pacientă în vârstă de 33 de ani, diagnosticată cu politraumatism și combustie termică în regiunea membrelor superioare și inferioare. La moment starea de sănătate este gravă, dar stabilă.

Un alt pacient în vârstă de 32 de ani, care a suferit traumatism asociat, contuzia toracelui și traumatism abdominal închis, este internat în secția Traume Asociate pentru monitorizare și continuarea tratamentului. În prezent starea pacientului este stabilă.

Totodată, ieri s-a adresat pentru asistență medicală o altă pacientă care a avut de suferit în urma aceleași explozii. Femeia a fost diagnosticată cu traumatism cranio-cerebral, starea de sănătate este de gravitate medie, fiind internată pentru continuarea tratamentui conservativ.

La fel, la spitalul Municipal Sfânta Treime este internată o persoană, cu reacții post-stres și care se află sub supravegherea medicilor.

Toți cei care au rămas fără locuințe în urma exploziei au fost cazate la spitalul Clinic al MSMPS (fostul spital al Căii Ferate), unde beneficiază de asistență medicală și psihologică. La moment, acolo sunt cazate opt persoane.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: