image
Sursa foto: Getty Images

Ibrahimovic s-a ținut de glume la sosirea în Rusia: Favoritele sale la Mondial

Zlatan Ibrahimovic (36 de ani) nu a mers cu naționala Suediei la Mondialul din Rusia, însă atacantul lui LA Galaxy va fi prezent la turneul final ca parte a delegației VISA, el promovând compania americană. La sosirea pe aeroportul din Moscova, "Ibra" s-a ținut de glume cu jurnaliștii ruși, spunându-le că vor câștiga titlul mondial doar pentru că el este acolo.

Ulterior, el s-a răzgândit și a spus că Germania este probabil marea favorită, dar și că e convins că Brazilia va dori să facă uitată umilința de la CM 2014.

"Preiau eu de aici", a spus suedezul la aterizare.

"Rusia o să câștige. De ce? Pentru că sunt eu aici! Am promis că o să fiu la Mondial. Sunt aici!

Trebuie să găsim un loc în Moscova ca să punem statuia mea", a glumit Ibrahimovic, apoi a devenit mai serios.

"Cred că Suedia are mai puțină presiune când nu sunt eu. Când sunt eu, toată lumea știe că trebuie să câștigăm. Cred că Brazilia, Spania, Germania, evident Suedia și Argentina sunt favorite.

Germania este o mașinărie, ei intotdeauna face treabă bună. Au 22 de jucători fantastici! Germania nu are un star, toată echipa este vedeta. Cred că toate celelalte echipe trebuie să fie atente la Germania.

Orice se poate întâmpla la Mondial. Chiar și echipele mai micuțe, care nu sunt favorite, pot realiza lucruri memorabile. Important este să ne bucurăm de acest fotbal frumos.

Sunt multe naționale puternice la Mondial. Eu am sentimentul că Brazilia va face lucruri mari, mai ales după ce s-a întâmplat la ultimul Mondial pentru ei.

Un Campionat Mondial e cel mai bun lucru care i se poate întâmpla unui fotbalist. Este ceva memorabil. Le transmit jucătorilor să se bucure de aceste momente", a spus Ibrahimovic.

"Cred că Pogba, Mbappe și Neymar vor ieși în evidență la acest turneu final", a mai spus suedezul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: