image
Sursa foto: Getty Images

Dublu succes pentru Modric: A luat Balonul de Aur, iar justiţia croată a renunţat la procesul împotriva lui

Un tribunal din Zagreb a renunţat la procesul împotriva lui Luka Modric, acuzat de falsă mărturie într-un proces legat de corupţie, a anunţat, luni, un purtător de cuvânt al Curţii.

"Nu sunt suficiente dovezi că a comis un sperjur", a declarat Kresimir Devcic.

Această decizie, care închide cazul, a fost luată în aceeaşi zi în care France Football i-a decernat Balonul de Aur 2018 căpitanului naţionalei croate.

În luna martie, parchetul croat l-a acuzat pe Modric (33 ani) de falsă mărturie în timpul depoziţiei sale în faţa unui tribunal din Osijek (estul Croaţiei), la procesul fostului patron al clubului Dinamo Zagreb şi "eminenţa cenuşie" a fotbalului croat, Zdravko Mamic, judecat pentru corupţie.

Modric a depus mărturie în luna iunie, legat de detaliile transferului său din 2008 de la Dinamo Zagreb la clubul englez Tottenham Hotspur. El a ajuns la Real Madrid în 2012.

Mijlocaşul Luka Modric, jucătorul echipei Real Madrid şi căpitanul naţionalei Croaţiei, a fost declarat câştigătorul Balonului de Aur, pentru cel mai bun fotbalist din lume în 2018, luni seara, la Paris, în gala organizată de revista France Football.

Modric, care a câştigat în acest an Liga Campionilor cu Real şi a jucat finala Cupei Mondiale cu naţionala Croaţiei, a pus astfel capăt dominaţiei instituite în ultimii zece ani de portughezul Cristiano Ronaldo şi argentinianul Lionel Messi.

Luka Modric, care are trei trofee în Champions League în ultimele sezoane cu Real Madrid, a fost desemnat şi cel mai bun jucător al turneului final al CM 2018.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: