image
Sursa foto: Getty Images

Afirmaţie surprinzătoare a lui Suarez, după hat-trick-ul cu Real: Barcelona are nevoie de un număr 9

Luis Suarez este în mare formă şi în acest sezon. A reuşit un hat-trick duminică, în El Clasico (Barcelona - Real Madrid 5-1), însă a oferit o declaraţie cu totul surprinzătoare în presa din ţara sa.

Atacantul uruguayan de 31 de ani consideră normal ca Barcelona să-i caute un înlocuitor, având în vedere vârsta sa.

"Barcelona are nevoie de un număr 9. E normal să caute unul, pentru că eu am 31 de ani, iar clubul trebuie să se gândească şi la viitor", a declarat sud-americanul pentru postul Radio Sport 890.

Suarez a dezvăluit impactul pe care l-a avut accidentarea lui Lionel Messi, venită cu o săptămână înainte de El Clasico, în vestiarul catalanilor.

"Mulţi dintre noi au avut dubii în privinţa a ceea ce putem face fără Leo. Trebuie să fim mândri de ce am realizat ca echipă. Am o relaţie excelentă cu Leo. Toţi îl admirăm şi suntem mândri de ceea ce realizează prietenul nostru", a mai spus atacantul uruguayan.

Suarez a marcat aproape jumătate din golurile marcate de trupa blaugrana în "clasicul" Spaniei de la sosirea pe Camp Nou: a înscris nu mai puţin de nouă din cele 22 de goluri ale Barcelonei din ultimele nouă El Clasico din Primera Division.

Luis Suarez a fost transferat de Barca în 2014, de la Liverpool, pentru 81 de milioane de euro, iar cifrele sale în tricoul blaugrana sunt excelente: a marcat 159 de goluri în 212 meciuri jucate, în toate competiţiile.

Sud-americanul are şapte reuşite în 14 partide în actualul sezon şi este evaluat în prezent de transfermarkt.de la 70 de milioane de euro. Suarez mai are contract până în 2021 cu campioana Spaniei.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: