image
Sursa foto: Renato Usatâi//Facebook

Renato Usatâi: „Vom soluționa într-un mod complex și uman problema maidanezilor la Bălți”

Problema maidanezilor din Bălți va fi soluționată într-un mod complex și uman, dă asigurări liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatâi, după o vizită efectuată la azilul pentru câinii vagabonzi din Bălți.

Recent, liderul formațiunii „Partidul Nostru”, Renato Usatâi, a vizitat azilul pentru câinii vagabonzi din Bălți și nu a ezitat să dea detalii pe pagina sa de Facebook, despre construcția acestui azil și starea în care se află astăzi.

„Bazele acestui azil le-am pus pe când eram primar de Bălți, atunci când am susținut financiar proiectul viitorului azil. Împreună cu mine au venit specialiști din Chișinău și din alte orașe pentru a ajuta noua conducere în acest sens”, a spus Renato Usatâi.

Renato Usatâi//FacebookRenato Usatâi//Facebook

Usatâi s-a lăudat că specialiștii de la Chișinău i-ar fi spus că azilul pentru câini in Bălți este cel mai bun azil de acest fel din țară.

„Potrivit lor, azilul pentru câinii străzii din Bălți este cel mai bun azil de acest fel din țară. Ceea ce au văzut ei la Chișinău sau la Orhei nici nu se compară cu azilul din Bălți”, precizează fostul edil de Bălți.

Renato Usatâi//FacebookRenato Usatâi//Facebook

Renato Usatâi informează că mai sunt încă unele lucruri de făcut cum ar fi de amenajată o încăpere specială pentru sterilizare și efectuate lucrări de electrificare.

Renato Usatâi//FacebookRenato Usatâi//Facebook

„Am achitat pentru sterilizarea primilor 100 de câini încă acum câteva luni. De acest lucru se va ocupa unul dintre cei mai buni veterinari din Moldova, care le va acorda totodată asistență specialiștilor de aici. Vom soluționa într-un mod complex și uman problema maidanezilor la Bălți. Sunt convins că orașul nostru va deveni în acest sens un bun exemplu și pentru alte orașe din țară”, a conchis Renato Usatâi într-o postare pe Facebook.

Noutăţile partenerilor

comentarii: