image
Sursa foto: captură video

Igor Dodon, la secția de votare: „E suficientă atâta demagogie la conducerea acestui municipiu”

Igor Dodon și-a făcut apariția alături de soția sa la secția de votare pentru a-și exercita dreptul la vot. Șeful statului a declarat că a votat pentru un primar profesionist și este încrezut că începând cu ziua de astăzi în Chișinău lucrurile se vor schimba spre bine. Totodată acesta susține că în acest an se desfășoară alegeri mult mai libere ca în anii precedenți.

„Acest vot contează foarte mult pentru că Chișinăul are nevoie de un primar profesionist. E suficientă atâta demagogie la conducerea acestui municipiu. Avem nevoie de oameni care cunosc cum trebuie să construiască un oraș mai curat și mai frumos. Eu sunt convins că începând de astăzi lucrurile în Chișinău se vor schimba spre bine”, a declarat Igor Dodon.

Totodată șeful statului a declarat că aceste alegeri sunt mai libere și mai corecte comparativ cu cele precedente.

Întrebat despre ce se va întâmpla acum când favoriții fac parte din aceeași alianță, iar doar unul dintre ei va învinge, acesta a răspuns: „Nimeni nu trebuie să se supere. După numărarea voturilor cred că cel învis va trebui să-l sune pe contracandidat și să-l felcite”, a menționat șeful statului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: