image
Sursa foto: fanatik.ro

Capricornii simt că a venit momentul să treacă la fapte: Ce ne prezic astrele pentru ziua de astăzi

Capricornii simt a venit momentul treacă la fapte.

Ce ne prevestesc astrele pentru ziua de astăzi:

– Berbec:

Ai ocazia de a ajunge la concluzii sănătoase despre banii proprii și modalitățile realiste de a-ți spori veniturile. Este mult mai sănătos să te bazezi pe tine, în primul rând.

– Taur:

Vei putea să îți exersezi răbdarea astăzi, în contexte în care nu vei avea prea multe stimulente pozitive. Cei dragi au nevoie de cea mai bună variantă a ta. – Gemeni:

Poți construi ceva solid, împreună cu cei din familie, măcar la nivel de idee, cu condiția să accepți un dialog deschis cu aceștia.

– Rac:

Poate că nu vei reuși chiar tot ce ai fi vrut să realizezi astăzi, dar ceea ce contează îți va ieși bine. De exemplu, o revigorare a relației de cuplu.

– Leu:

Îți este recunoscut locul și rolul și la serviciu și în familie, așa că îți poți regăsi liniștea, din acest punct de vedere, esențial pentru tine.

– Fecioară:

Ești dornic să realizezi ceva important, care să facă diferența pentru un întreg grup sau, cel puțin, pentru cei pe care îi iubești. Cu o bază atât de solidă, șansele sunt mari.

– Balanță:

Este important să îți păstrezi cumpătul și să lași pe fiecare să își exprime părerea, înainte de a trece la fapte, chiar dacă ai impresia că dreptatea e de partea ta.

– Scorpion:

Poți primi o lecție de viață esențială de la unul dintre colaboratori care te cunoaște foarte bine și îți știe și punctele slabe.

– Săgetător:

Este o zi care vine cu impulsuri puternice, dar acestea vizează punerea în aplicare a unor planuri, intenții, aspirații, pe care le-ai analizat deja foarte atent.

– Capricorn:

A venit momentul să treci la fapte și e foarte bine că vrei asta, numai că nu ar fi corect să faci totul de capul tău. Poate că ceilalți merită, totuși, să fie consultat.

– Vărsător:

Este terapeutic să ai grijă de familie, de casă și să te ocupi de nevoile de zi cu zi ale apropiaților. In felul acesta mai uiți de supărări, reale sau bazate pe impresii false.

– Pești:

Îți face bine să te consulți cu apropiații, dar numai dacă aceștia sunt oameni adevărați și dacă au dovedit că respectă drepturile celorlalți.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: