image
Sursa foto: OASIS

La Zaxi a avut loc prezentarea clubului de tip închis al proprietarilor apartamentelor OASIS

La 1 noiembrie curent a avut loc prezentarea clubului închis - OASIS Club, membrii căruia sunt exclusiv viitorii locatari ai acestui complex rezidențial unic.

La inițiativa OASIS și a revistei InSTYLE HOME, 16 designeri și arhitecți din Moldova și-au prezentat proiectele de amenajare a locuințelor corespunzător ultimilor tendințe din domeniu. Fiecare dintre ei au elaborat propriul proiect de design pentru apartamentele acestui complex, relevând un interior luminos și multilateral din punct de vedere al stilului. Evenimentul a avut loc la terasa Zaxi.

De atmosfera frumoasă și dispoziția oaspeților au avut grijă prestigioșii moderatori și artiști autohtoni, dar și străini, iar pentru vinuri și coktailuri fine mulțumim companiei TIMBRUS Estate Purcari Estate și Johnnie Walker.

În contextul evenimentului, a fost anunțată deschiderea unui club exclusivist de tip închis – „OASIS Club”. Acesta oferind privilegiul de a utiliza întreaga gamă de servicii, bonusuri și oferte prioritare tuturor proprietarilor de apartamente din acest complex locativ.

Clienții OASIS nu doar achiziționează locuințe de înaltă calitate, ci devin și posesorii unui statut special, având posibilitatea de a beneficia la maxim de confort și cea mai largă gamă de avantaje din sfera de deservire, fapt care automat le deosebește radical de toți ceilalți!

Fiind proprietarul apartamentelor OASIS, puteți alege unul dintre cele 16 proiecte unice de design și în același timp deveniți posesorul unui card de reduceri la un spectru larg de servicii profesionale prestate de peste 35 showroom-uri specializate din Moldova!

OASIS înseamnă un nou standard de viață, prestigiu și beneficii unice. A fi parte din toate aceste avantaje este foarte ușor - apelați la numărul de telefon (022) 87 00 00 și deveniți proprietarul apartamentelor visurilor Dvs. Pentru că alegerea corectă - este distincția celor privilegiați!

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: