image
Sursa foto: captură video

Amsterdam, câmp de luptă: Fanii lui Ajax și ai lui Juventus alungați cu tunuri de apă; Cuțite și șurubelnițe confiscate

Fanii lui Ajax și cei ai lui Juventus și-a făcut de cap înaintea duelului din sferturile Champions League. După ce suporterii "lăncierilor" au perturbat somnul jucătorilor lui Juventus cu o seară înainte, ultrașii italienilor au fost cei care au creat un adevărat haos pe străzile din Amsterdam.

Ajunși în preajma arenei "Johan Cruyff", aceștia au vrut să se răzbune și au aruncat în rivali cu tot ce le-a picat în mână. În plus, italienii au avut asupra lor arme albe și alte obiecte ascuțite, potrivit ministrului de afaceri interne italian, Matteo Salvini.

Acesta susține că aceștia aveau asupra lor șurubelnițe, cuțite, bețe și sprayuri cu piper. Forțele de ordine olandeze au fost nevoite să-i despartă folosind tunuri de apă și apoi au trecut la arestări. În total, 120 de italieni au fost reținuți.

După ce au fost despărțiți, huliganii lui Ajax nu au mai avut cu cine să se bată și au decis să se răfuiască cu forțele de ordine, care au ripostat prin gaze lacrimogene, iar apoi și-a făcut apariția poliția călare pentru a-i împrăștia.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: