image
Sursa foto: teotrandafir.com

Horoscop: La două zodii devine complicată situația financiară

La nativii din zodia Pești, dar și la Gemeni pot să apară unele neplăceri legate de bani.

Horoscop marți 8 ianuarie 2019 – Berbec:

Există riscul unor dispute aprinse cu unul dintre superiori sau cu o persoană cu autoritate din familie. Sunt momente tensionate care pot strica acele relații.

Horoscop marți 8 ianuarie 2019 – Taur:

Nici tu nu știi de unde apar sentimentele negative care te vor îndemna să te cerți cu cei care te refuză sau sunt, pur și simplu, de altă părere decât tine.

Horoscop marți 8 ianuarie 2019 – Gemeni:

Se poate complica foarte mult o situație legată de bani, de administrarea lor sau de bunuri care nu îți aparțin. E nevoie de răbdare, dar și de inteligență, ca să eviți conflictele.

Horoscop marți 8 ianuarie 2019 – Rac:

Dacă te exteriorizezi prin vorbe, astăzi vei avea ocazia să vezi ce consecințe are acest mod de a te elibera de tensiune, ca să alegi altul, mai inteligent, pentru viitor.

Horoscop marți 8 ianuarie 2019 – Leu:

Poți strica relații, obiecte sau orice altceva îți mai iese în cale astăzi, dacă te vei lăsa în voia stărilor de nervi care te vor cuprinde chiar de la primele ore.

Horoscop marți 8 ianuarie – Fecioară:

Te cerți cu cei dragi, zicând că vor uita rapid refuzul tău, pe care nu îl explici. Nu vor uita, din păcate, și fiecare va avea ceva de pierdut din această cauză.

Horoscop marți 8 ianuarie 2019 – Balanță:

S-ar putea să fii atât de prost dispus, încât cei care te cunosc să își caute altceva de făcut, ca să nu intre în vreo dispută cu tine.

Horoscop marți 8 ianuarie 2019 – Scorpion:

Intri foarte rapid în conflict cu cei din anturajul apropiat, din cauza unor convingeri greșite la care nu vrei să renunți cu nici un chip.

Horoscop marți 8 ianuarie 2019 – Săgetător:

Este o zi în care ar trebui evitate cheltuielile neplanificate, investițiile riscante sau discuțiile cu miză mare, inclusiv cu cei dragi.

Horoscop marți 8 ianuarie 2019 – Capricorn:

Discuțiile în contradictoriu cu cei din familie pot deveni foarte rapid adevărate lupte pentru supremație, deși nu există nicio miză serioasă.

Horoscop marți 8 ianuarie 2019 – Vărsător:

Sunt posibile neplăceri în timpul unei deplasări sau a unei întâlniri neplanificate. Este important să fii calm, dar și atent, ca să reacționezi corect.

Horoscop marți 8 ianuarie 2019 – Pești:

Pot să apară unele neplăceri legate de bani, provocate de rude sau prieteni. Poți trece foarte ușor peste aceste momente, fără să uiți să îți ceri drepturile.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: