image
Sursa foto: Privesc.eu

Maia Sandu, despre falsurile îndreptate împotriva lui Andrei Năstase: „Toate sugestiile Facebook duc la PD”

Toate sugestiile oferite de Facebook, la paginile de știri false îndreptate împotriva lui Andrei Năstase, duc la Partidul Democrat, afirmă președinta Partidului Acțiune și Solidaritate Maia Sandu.

„După cei 30.000 de sirieni trimiși în campania prezidențială în ajutorul lui Dodon, împotriva mea, Plahotniuc trimite acum 50.000 de arabi în ajutorul Silviei Radu, împotriva lui Andrei Năstase”, a menționat Maia Sandu, îndemnând cetățenii să fie atenți la știrile false.

„Paginile de știri false în strânsă legătură cu paginile oficiale ale Partidului Democrat? Am primit din partea unui susținător PAS un indiciu care leagă o bună parte din paginile de dezinformare, minciună, știri false, de paginile de Facebook ale PD. Pe noua pagină Știri pe Spuse, la sugestii de pagini similare am găsit doar conținut al PD-ului. Ne-am gândit că e o coincidență și am rugat mai mulți colegi să verifice pagina Știri pe Spuse – la toți sugestiile Facebook duc către Partidul Democrat”, a menționat Maia Sandu.

„Deoarece suntem în campanie electorală, majoritatea paginilor false sunt atacuri la Andrei Năstase. După cei 30.000 de sirieni trimiși în campania prezidențială în ajutorul lui Dodon, împotriva mea, Plahotniuc trimite acum 50.000 de arabi în ajutorul Silviei Radu, împotriva lui Andrei Năstase. Important: Fiți atenți la ce citiți și raportați paginile clonă”, a adăuga președinta PAS.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: