„De ce nu lansați procesul de inventariere complexă a proprietăților municipiului ? De ce nu cereți de la Consiliul municipal demisia lui Grozavu, care este reprezentantul direct al MAFIEI IMOBILIARE și în special a lui Plahotniuc ? De ce nu porniți procesul de investigare a eliberării tuturor documentelor permisive pentru demolări/construcții măcar pentru ultimii doi ani ? Oare nu cunoașteți câți bani pierde municipiul în urma schemelor cu terenuri ? Cum sunt transmise în arendă mii de loturi, la care se încep mici lucrări de construcții, după care firmele de construcții privatizează terenurile arendate la prețul normativ maximal de aproximativ 600 euro pentru un ar ? Pe când valoarea comercială a terenurilor în capitala oscilează de la 20 până la 60 mii de euro per ar”, a explicat în continuare Alexandru Slusari.

În context, vicepreşedintele Platformei DA spune că „la licitațiile de vânzare a terenurilor municipale la prețul de piață minimal (așa cum cere lege) bugetul municipal câștigă aproximativ 37 de mln. de lei pentru fiecare hectar vândut. De la un hectar înstrăinat fără scheme criminale le puteți dubla salariile pentru peste 1800 de bucătari, dle interimar fără verticalitate”.

„Este mult mai ușor de oftat și de asistat la degradarea definitivă a orașului nostru! De aruncat niște fărâmături oamenilor din municipiul, cu speranța să nu deranjezi MAFIA! Poate Plahotniuc va ajuta cumva ca tu să fii ales la anul în funcția de Primar General! Să știți că pentru inacțiuni criminale oricum există responsabilitate”, a punctat Slusari.