image
Sursa foto: Sergiu Cebotari//Facebook

StarNet se alătură protestului de la Parlament: „Colegul nostru, Sergiu Cebotari, condamnat fără probe incontestabile”

Administrația StarNet face apel de solidarizare pentru susținerea lui Sergiu Cebotari și îndeamnă oamenii să participe la protestul care va avea loc astăzi, în fața Parlamentului Republicii Moldova.

„Colegul nostru – Sergiu Cebotari, vicedirector al companiei StarNet, a fost condamnat ieri, de actualul regim la 8 ani de închisoare, fără ca instanța de fond să prezinte probe incontestabile, care ar dovedi cert și fără echivoc vinovăția acestuia.

În aceste condiții Administrația StarNet face apel de solidarizare pentru susținerea lui Sergiu Cebotari și îndeamnă la participare la protestul care va avea loc astăzi, la ora 12:00, în fața Parlamentului Republicii Moldova”, a scris pe facebook directorul companiei StarNet, Alexandru Machedon.

„Cazul lui Sergiu Cebotari și Gheorghe Petic demonstrează că fiecare dintre noi este o potențială victimă, iar legile nu sunt aplicate echitabil și nu mai apără interesele cetățenilor. Astfel, pentru a opri procesul de distrugere a statului suntem nevoiți să acționăm și să ne exprimăm dezacordul asupra ilegalităților admise. Colegii care doresc să-l susțină pe Sergiu Cebotari, Gheorghe Petic și benevol să participe la protest sunt invitați pentru a pleca în mod organizat spre Parlament. Doar Uniți Suntem Puternici!!!”, a conchis Alexandru Machedon.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: