Breaking News

image
Sursa foto: Getty Images

Cristiano Ronaldo, pus la zid pentru acest gest, în contextul scandalului de viol

Cristiano Ronaldo a marcat, sâmbătă, pentru a 10-a oară de când s-a transferat la Juventus și a devenit fotbalistul care ajunge cel mai rapid la acest număr de goluri din istoria clubului torinez. Însă un detaliu l-a făcut să-și atragă și critici din partea opiniei publice, în contextul scandalului de viol care a făcut înconjurul lumii în ultimele două luni.

Scandalul de viol în care a fost implicat Cristiano Ronaldo încă are ecouri printre suporteri. În ultima vreme, nu s-a mai auzit nimic despre presupusa victimă a starului portughez și se speculează că Mayorga ar fi fost redusă la tăcere de avocații lui Ronaldo.

Acum, opinia publică și-a îndreptat din nou atenția asupra acestui caz, după ce toți jucătorii și arbitrii din Serie A au participat, în acest weekend, la o campanie anti-violență domestică, prilejuită de Ziua Internațională pentru Eliminarea Violenței Împotriva Femeilor (25 noiembrie). Cu toții, inclusiv Cristiano Ronaldo, au purtat pe obraz un semn roșu, pentru exprimarea suportului femeilor care sunt victimele violenței domestice.

"Cristiano Ronaldo poartă un semn roșu, în timp ce Kathrym Mayorga a fost redusă la tăcere", a scris un fan pe Twitter.

"Ironic", a comentat altul, alături de un colaj foto realizat din pozele lui Cristiano Ronaldo purtând semnul roșu pe față, la meciul dintre Juventus și SPAL.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: