image
Sursa foto: Jurnal.md / Nadejda Roșcovanu

Ce ne prezic astrologii: 2022 - un an norocos pentru Moldova

Anul 2022 va fi unul cu noroc pentru Republica Moldova, spun astrologii. Stelele arată că țara noastră se va bucura de o recoltă agricolă bogată, iar pandemia ar putea să dispară treptat. Totuși, anul tigrului negru nu se va lăsa fără provocări. Care sunt acestea și la ce trebuie să fim atenți în noul an, ne-a spus astrologul și numerologul Lucia Palii.

Niciodată în istoria omenirii anul tigrului nu a fost foarte cuminte. Tigrul, ca stăpân, este destul de dur. Felinele sunt intuitive, pot fi impulsive, blânde, îngăduitoare, dar totuși tigrul este spontan și agresiv uneori.

Anul tigrului negru de apă va fi unul plin de provocări, afirmă astrologii. Ca și 2021, va avea o perioadă activă în care va trebui să muncim mult, să luăm decizii importante și să luăm decizii categorice. O combinație dintre Jupiter și Neptun, care se formează odată la 13 ani, ne sugerează să ne lăsăm ghidați de intuiție și rațiune.

„După data de 11 mai vor fi mai norocoși cei din anume zodii optimiste de aer și de foc. Iar în primele patru luni ale anului vor fi favoriții zodia pești și capricorn, evident că și celelalte de apă și pământ”, spune specialista.

Anul însă va începe cu stângul. În ianuarie, timp de trei săptămâni, Mercurul va fi retrograd. În acea perioadă nu trebuie că luăm decizii pripite, să semnăm contracte importante sau să procurăm tehnică nouă. Apoi va urma o perioadă mai liniștită.

„Oamenii care sunt în relații de lungă durată vor avea o reînnoire sentimentală. Oamenii care își caută dragostea vor avea șanse foarte mari să o întâlnească”, afirmă Lucia Palii.

Combinația dintre Uranus și Saturn va aduce ultimul val de criză economică în 2022, care ne va lovi în special la toamnă. Momente mai dificile însă se vor resimți pe tot parcursul anului: în primele zece zile din februarie, sfârșitul lui aprilie, august și noiembrie.

Un semn bun este că situația astrologică pentru 2022 este aproape identică cu harta natală a Moldovei, ceea ce înseamnă că țara va prospera, în special în domeniul agriculturii și artei.

„De obicei, când Jupiterul nimerește în zodia Pești, este foarte bine pentru agricultură. Întrucât toată primăvara e în această zodie, posibil să avem ploi, o perioadă bună pentru plantare. Toți oamenii cu profesii legate de arte au rămas fără lucru în ultimii doi ani. În acest an vor putea să se revanșeze”, crede astrologul.

La nivel global, anul tigrului va aduce schimbări geopolitice importante și tensiuni. Liderii lumii vor încerca să fie autoritari și să tragă fiecare la turta lui, spune astrologul. Însă ce ține de pandemie, ne putem aștepta la o ameliorare a situației.

„Când se unește Jupiterul cu Neptunul, de obicei înflorește industria legată de farmaceutică, industria chimică și se ajunge la realizări în știința medicală. Primăvara noi vom avea o ameliorare, dar trebuie să înțelegem că depinde și de factorul uman, de cum noi ne protejăm”, menționează Lucia Palii.

Totuși, astrologul ne avertizează că, în 2022, cel mai important e să activăm în domeniul preferat și să ne iubim cu adevărat profesia. Cât despre alte aspecte, Lucia Palii spune că dorințele care sunt susținute de un număr mare de oameni, neapărat se realizează.

Noutăţile partenerilor

comentarii: