image
Sursa foto: captură video

Mai mulți pădurari din Hâncești, obligați să prezinte șefilor numerele de contact ale potențialilor alegători (VIDEO)

Mai mulți pădurari din raionul Hâncești au fost obligați să prezinte șefilor numerele de contact ale potențialilor alegători, care locuiesc în satele din preajma pădurilor. Pădurarii urmau să prezinte listele cu telefoane ieri, la ora 14, la sediul întreprinderii de stat „Hâncești-Silva”.

Conform planului, oameni din sate urmau să fie sunați în ajunul scrutinului prezidențial, pentru a li se da numele candidatului pentru care să voteze.

Unul dintre pădurarii care a refuzat să participe la aplicarea scenariului, a sunat la la Jurnal TV. Bărbatul a cerut să-i păstrăm anonimatul.

Ajunși la fața locului, reporterii Jurnal TV au surprins trei angajați în curtea întreprinderii. Bărbații așteptau pe cineva. Ulterior, ni s-a comunicat că șefii întreprinderii au aflat despre vizita noastră și au amânat adunarea.

L-am abordat direct pe șeful „Hâncești-SIlva”, Gheorghe Postolachi. El a negat totul.

„Noi nicicum nu ne pregătim de alegerile prezidențiale. Noi lucrăm, activitatea noastră de bază care este acum și sunt lucrări multe planificate. Asta-i tot. Aici nu vedeți nimic legat de alegeri”, a spus Postolachi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: