image
Sursa foto: Getty Images

Ozil, contre dure cu fanii germani. Ce s-a întâmplat chiar pe teren, imediat după meciul contra Coreei

Mesut Ozil a fost la un pas de o încăierare cu fanii germani, la finalul partidei contra Coreei de Sud, care a consfinţit eliminarea campioanei mondiale în exerciţiu de la turneul final din Rusia.

Nemţii prezenţi pe Kazan Arena au suferit o mare umilinţă. Din 1938, Germania trecuse de fiecare dată de grupe la Cupa Mondială, excepţie făcând ediţia din 1950, când nu a participat, fiind interzisă după al Doilea Război Mondial.

În consecinţă, suporterii Mannschaftului au încercat să caute imediat vinovaţi şi au intrat într-o polemică dură cu Mesut Ozil. Acestuia i s-a reproşat că nu aleargă şi că nu onorează tricoul Germaniei. O umbră contra Mexicului, starul lui Arsenal a fost lăsat pe bancă împotriva Suediei, pentru a reveni azi printre titulari.

Agenţii de securitate au intervenit cu promptitudine, însă presa din Vest anunţă că între Ozil şi fani s-au schimbat cuvinte grele. Există chiar şi o informaţie, neconfirmată, că s-ar fi ajuns la contact fizic.

Într-o eclipsă de formă în ultimul an, Ozil nu a făcut de data asta un meci slab în tricoul Germaniei. A creat 7 faze, mai mult decât orice jucător prezent la Mondialul din Rusia într-un singur joc.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: