image
Sursa foto: libertatea.ro

Horoscop, miercuri, 19 septembrie: Scorpionii trag unele concluzii greșite

Iată ce ne prezic astrele pentru astăzi, 19 septembrie:

Horoscop 19 septembrie 2018 – Berbec

S-ar putea să ți se pară explozivă ziua de astăzi și pe baza acestei percepții, să îți dai seama că orice exagerare de-a ta nu va face decât să pună paie pe foc.

Horoscop 19 septembrie 2018 – Taur

Este posibil să te simți atât de nesigur, încât să te gândești că doar respingând orice inițiativă a celor apropiați, vei reuși să te protejezi de un eșec pe care îl vezi ca fiind sigur.

Horoscop 19 septembrie 2018 – Gemeni

Ai putea avea unele dificultăți de interacțiune cu cei de la care aștepți soluții, idei sau propuneri care să te ajute să te eliberezi de probleme.

Horoscop 19 septembrie 2018 – Rac

Contează foarte mult ce anume vei alege să faci cu informațiile pe care le obții. Intuiești că impactul lor nu va fi deloc plăcut și că există riscul ca toate să se spargă în capul tău.

Horoscop 19 septembrie 2018 – Leu

Unul dintre parteneri ar putea lua o decizie care să destabilizeze serios întreaga colaborare. Probabil că ai intuit că aici se va ajunge și te-ai pregătit cumva…

Horoscop 19 septembrie 2018 – Fecioară

Pot să iasă la lumină probleme de sănătate sau de muncă, iar rezistența ta la asemenea situații este la cote minime și s-ar putea să exagerezi cu reacțiile negative.

Horoscop 19 septembrie 2018 – Balanță

Se poate strica grav o relație cu cineva drag și nu e deloc o surpriză, pentru că ai avut nenumărate semnale în acest sens.

Horoscop 19 septembrie 2018 – Scorpion

Există riscul să acționezi pe baza unor concluzii greșite și să fii convins că este corect ce faci. Poate ar trebui să ceri părerea cuiva, înainte de a trece la acțiune.

Horoscop 19 septembrie 2018 – Săgetător

Cei din preajmă au păreri împărțite despre tine, tocmai de aceea ai nevoie de cel puțin un prieten adevărat, care să îți poată spune și ce nu vrei să auzi.

Horoscop 19 septembrie 2018 – Capricorn

Duci pe umerii tăi povara unei mari bătălii pentru resurse și consideri că e suficient acest război care te consumă, nu mai trebuie să faci și altceva.

Horoscop 19 septembrie 2018 – Vărsător

Este o zi deosebit de tensionată, în care ar fi de dorit să nu amplifici nemulțumirile celor din familie. Neplăcerile provocate astfel vor fi suportate de toți.

Horoscop 19 septembrie 2018 – Pești

Poate că rolul unei piedici anume este să te determine să descoperi o altă cale, una care să o ocolească sau chiar una care să fie complet diferită de primul traseu.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: