image
Sursa foto: wowbiz.ro

Chișinău: Detalii șocante despre cum ar fi crescuți copiii de la un orfelinat: „Sunt bătuți cu capul de masă, închiși în WC”

Micuții care s-ar afla într-un orfelinat pentru copii din capitală ar fi supuși unor adevărate scene de groază. Micuții ar fi bătuți cu capul de masă, înjosiți, chinuiți și lipsiți de orice drepturi. Cel puțin asta susține o femeie care a făcut public cazul și cere ajutorul autorităților pentru soluționare.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale anunță că s-au autotsesizat și că la fața locului s-a deplasat o echipă de specialiști de la Direcția municipală pentru protecția drepturilor copilului Chișinău, care include și psihologi pentru a discuta cu copiii.

Mărturisirile au fost făcute publice pe rețelele de socializare.

Vă atenționăm că urmează detalii care vă pot afecta emoțional.

„Tot personalul de educatoare și dădace, în frunte cu directoarea, sunt o adunătură de vipere despre care nu știe nimeni de ele!!! Îsi bat joc de copii în ultimul hal! Recent o cunoscută a încercat să se angajeze acolo ca dadacă și a lucrat doar o zi, dar ce a vazut acolo a marcat-o total.

Deci, dadacele îi bat pe copilași toata ziua cu capul de masă și de ce nimeresc, ore în șir îi țin închiși în veceu pe oliță, nu-i lasă să se scoale (să stea acolo să nu-i vadă în ochi), au fundul vânăt de ore state pe oliță, îi spala ca pe niste cârpe cu capul sub apă cu spumă în guriță, în ochi, ei sărmanii plâng și ele urlă la ei și-i bagă cu capul în apă! Educatoarele îi bat și-i înjură în ultimul hal și ei plâng încontinuu și ele mai rău urlă la copii. Este un dezastru total și nimeni nu știe ce fac din copilași și cum se comportă”, a scris pe Facebook autoarea postării.

captură fotocaptură foto

captură fotocaptură foto

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: