image
Sursa foto: Getty Images

Nemţii le-au cerut scuze suedezilor, după ce s-au bucurat ostentativ la golul lui Kroos

Germania şi-a prezentat scuze în faţa suedezilor după incidentele de la finalul meciului de sâmbătă seara, de la Sochi (2-1), când membrii staff-ului german s-au bucurat mult prea ostentativ după golul victoriei înscris în prelungirile jocului de la CM 2018.

"A fost un meci plin de emoţie. La final, anumite reacţii sau gesturi ale staff-ului nostru faţă de banca suedezilor au fost prea emoţionale. Nu este în felul nostru de a proceda aşa", a transmis Mannschaft-ul pe contul său de Twitter, adăugând mesajul "Ursakta!" (Pardon în suedeză).

Aşa cum a obişnuit, selecţionerul Joachim Low a manifestat în ultimii ani respect faţă de adversari, arbitri şi de joc, iar un incident precum cel de la Sochi reprezintă o pată pe blazonul antrenorului.

Aproape de fluierul final, în timp ce Germania îşi salva pielea graţie golului fenomenal al lui Toni Kroos, doi membri ai delegaţiei germane s-au avântat spre banca suedezilor pentru a-şi exprima bucuria. FIFA a deschis duminică proceduri disciplinare împotriva lui Ulrich Voigt (responsabil cu imaginile TV în staff) şi Georg Behlau (responsabil cu călătoriile).

Suedezii nu au apreciat gesturile şi chiar au urmat câteva busculade.

"Chiar m-a întristat şi m-a înfuriat. Aşa ceva nu se face. Te bucuri împreună, dar laşi adversarul în tristeţea lui şi nu reacţionezi în această manieră", a spus selecţionerul suedez Janne Andersson.

"Nu am asistat la asta. După fluierul final, eram concentrat asupra altui lucru cu secunzii mei, ne bucuram, deci nu am văzut gesturile către banca suedezilor", a spus, la rândul său, Low.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: