image
Sursa foto: Getty Images

Varianta low cost şi cea premium pentru noul Real galactic al lui Zidane

Real Madrid are o listă impresionantă de transferuri pentru la vară. Jurnaliştii de la El Confidencial au identificat lista low budget şi cea premium a "galacticilor".

Pentru a-l convinge să se întoarcă pe banca "albilor", Florentino Perez i-a promis lui "Zizou" 3 super transferuri și puteri depline. Principalul obiectiv al antrenorului francez este reconstrucția echipei, care a fost eliminată de Ajax din UEFA Champions League, a fost scoasă din Cupa Regelui și nu mai are vreo şansă la titlu, în La Liga.

Cerințele lui Zidane nu au fost ușor de respectat, însă Florentino Perez a acceptat toate condițiile puse de antrenorul care a câștigat ultimele 3 trofee UEFA Champions League cu gruparea de pe Bernabeu.

Totuşi, misiunea grupării blanco nu e deloc uşoară, marile cluburi de pe "bătrânul continent" dorind să îşi ţină starurile.

Jurnaliştii de la El Confidencial au întocmit două liste pentru Real Madrid, în funcţie de bugetul alocat transferurilor.

Varianta low cost: Eden Hazard şi Luka Jovic

Varianta premium: Paul Pogba şi Sadio Mane

La varianta low budget se adaugă şi Adrien Rabiot, care ar urma să vină gratuit de la PSG, aflându-se la final de contract.

De notat că, odată cu revenirea lui Zidane la Real, s-a discutat în presa din Spania despre o adevărată revoluţie la nivelul lotului. Kylian Mbappe, Neymar, Christian Eriksen, Mauro Icardi sau Joao Felix sunt doar câteva dintre cele mai cunoscute nume asociate cu un transfer pe Bernabeu.

sursa: digisport.ro

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: