image
Sursa foto: europafm.ro

VIDEO: Nicolae Botgros îndeamnă cetățenii să se vaccineze: „Cu mine în spital au stat oameni care azi nu mai sunt în viață”

Maestrul Nicolae Botgros a evocat cele trei săptămâni foarte dificile din viața sa petrecute în secția de Terapie Intensivă, într-un filmuleț video dat publicității de Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. Maestrul îndeamnă populația să se vaccineze împotriva virusului Covid menționând că este unica șansă de a reveni la o viață normală.

Lăutarul susține că deși a învins boala, amintirea suferinței continuă să-l urmărească. „Chiar dacă azi sunt în fața Dvs., nu uit acele trei săptămâni de spitalizare la Terapia Intensivă unde este foarte complicat. Amintirile apasă foarte greu. Cu mine au stat în spital oameni care azi nu mai sunt. Cel mai dificil moment pe care l-am simțit, a fost izolarea. Nu știam nici cât e ora, nici în ce zi trăiesc, nu știam nici măcar dacă afară e ziua ori e noapte. Când ești izolat de familie, societate, ai impresia că nu mai trebuiești la nimeni și nu mai ieși niciodată de aici”, a spus Nicolae Botgros.

Maestrul a menționat că a simțit dragostea oamenilor în această perioadă și că acest fapt l-a ajutat să învingă boala.

„Nu m-am așteptat că atâta lume se va ruga pentru sănătatea mea. Sunt sigur că prin vaccin vom reuși să facem lucruri frumoase, așa cum am făcut eu și toată familia mea. Vă îndemn pe toată lumea, deoarece vaccinul este unica noastră scăpare ca să ajungem într-o societate normală”, a mai spus maestrul.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: