image
Sursa foto: Profimedia

Xavi s-a hotărât. Cei 3 fotbaliști doriți la Barcelona de noul tehnician al catalanilor

Xavi Hernandez (41 de ani) a fost anunțat drept noul antrenor al Barcelonei în urmă cu doar câteva zile, iar tehnicianul și-a făcut deja și o listă cu anumiți fotbaliști pe care ar dori să-i transfere.

Catalanii își continuă demersul de a încerca să formeze un lot puternic de jucători, iar noul antrenor al echipei, Xavi, știe ce fotbaliști ar ajuta la îndeplinirea acestui obiectiv.

Xavi a anunțat că își dorește ca Barcelona să aibă din nou identitate și un fotbal cu care să domine adversarul. Pentru asta, Joan Laporta e pregătit să-i îndeplinească dorințele antrenorului, iar sport.es anunță care sunt cei 3 fotbaliști pe care catalanii i-ar putea aduce.

Primul pe listă este Raheem Sterling, extrema celor de la Manchester City, care se află în atenția catalanilor de mai mult timp. Englezul nu mai este unul dintre favoriții lui Pep, iar un transfer nu ar părea imposibil, mai ales că și fotbaliștul își dorește să plece de la City.

Dani Olmo ar putea să revină și el la clubul unde și-a petrecut o parte din juniorat, Xavi fiind un fan al mijlocașului celor de la RB Leipzig. Totuși, pentru a realiza mutării, catalanii ar avea nevoie să achite o sumă consistentă de transfer celor de la Leipzig, iar situația financiară de la Barcelona nu este tocmai una foarte bună.

Nu în ultimul rând, Xavi ar vrea să mute și în compartimentul defensiv, iar atenția sa este tot către un fotbalist de la Manchester City. Catalalanii sunt cu ochii pe situația lui Aymeric Laporte, care nu are nici el postul de titular asigurat în gruparea antrenată de Pep Guardiola, iar un transfer înapoi în La Liga nu ar fi imposibil.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: