image
Sursa foto: Getty Images

Lovitură uriașă: Primul transfer galactic al lui Conte la Real Madrid

Posibila numire a lui Antonio Conte pe banca lui Real Madrid i-ar putea schimba destinaţia şi lui Paul Pogba. Deşi Juventus pare foarte interesată de readucerea mijlocaşului francez al lui Manchester United, Conte l-ar putea deturna pe Pogba, potrivit presei italiene.

Cei doi se înţeleg foarte bine din perioada Juventus, unde au colaborat doi ani, între 2012 şi 2014, iar Pogba, dorit şi de rivala Barcelona, ar fi principala ţintă a lui Antonio Conte dacă ar prelua-o pe Real Madrid.

Potrivit calciomercato.it, şi preşedintele lui Real, Florentino Perez, ar fi dispus să-l cumpere pe campionul mondial cu naţionala Franţei, care ar deveni primul cadou pentru noul antrenor.

Paul Pogba a fost cumpărat de Manchester United în 2016, de la Juventus, pentru 105 milioane de euro, plus bonusuri, după ce fusese pierdut gratis de "diavoli" patru ani mai devreme.

Mijlocaşul în vârstă de 25 de ani a intrat însă în conflict cu managerul Jose Mourinho încă din sezonul trecut şi şi-ar dori să plece de pe Old Trafford din cauza portughezului.

De la revenirea la United, Pogba a jucat 101 meciuri şi a marcat 20 de goluri pentru "diavoli", în toate competiţiile. Francezul este evaluat de transfermarkt.de la 90 de milioane de euro.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: