image
Sursa foto: as.com

Real Madrid anunţă oficial transferul lui Eden Hazard: Suma încasată de Chelsea este INCREDIBILĂ

Real Madrid va anunţa oficial transferul lui Eden Hazard, după finala UEFA Europa League dintre actuala echipă a mijlocaşului belgian, Chelsea, şi Arsenal Londra, anunţă L'Equipe.

Conform prestigiosului cotidian francez, Chelsea va primi aproximativ 100 de milioane de euro pentru mijlocaşul care ar fi urmat să intre în ultimul an de contract cu formaţia de pe Stamford Bridge.

Real Madrid face astfel o afacere excelentă prin aducerea lui Eden Hazard pentru o asemenea sumă, în condiţiile în care cota de piaţă a belgianului este de 150 de milioane de euro, conform Transfermarkt.de.

Astfel, telenovela transferului lui Eden Hazard la Real Madrid ia sfârşit. Despre posibilitatea ca fotbalistul lui Chelsea să ajungă pe Santiago Bernabeu se vorbeşte de mai bine de cinci ani, iar de-a lungul timpului belgianul nu s-a ferit să recunoască faptul că îşi doreşte să joace pentru Real Madrid.

Ajuns la 28 de ani, Hazard joacă la Chelsea din 2012, atunci când a fost transferat de la Lille, pentru 35 de milioane de euro. De atunci, el a reuşit 108 goluri şi 91 de pase decisive, în 351 de meciuri jucate pentru londonezi.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: