image
Sursa foto: as.com

"Perla de la Rio" semnează cu Real Madrid! A trecut vizita medicală și e anunțat drept înlocuitorul lui Bale

Real Madrid este pe cale să oficializeze primul transfer pentru sezonul viitor. Brazilianul Rodrigo Antonio Rodrigues (18 ani) a fost la Madrid, iar spaniolii anunță că a trecut vizita medicală și are undă verde pentru mutarea la campioana Europei din ultimii doi ani.

În prezent la Gremio Novorizontino, în țara natală, extrema dreapta a fost pe Santiago Bernabeu la returul dintre Real Madrid și Bayern Munchen, din semifinalele Ligii Campionilor și a sărbătorit calificarea în finală. Impresionat de atmosferă, Rodrigues a postat pe contul său de Instagram o fotografie pe care și-a făcut-o cu trofeul Champions League, însoțită de un mesaj în care și-a exprimat încântarea.

Spaniolii de la Diario Gol și brazilienii de la Globo Esporte anunță că transferul lui Rodrigo Antonio Rodrigues o costă pe Real Madrid între 15 și 18 milioane de euro. Prezentat drept "Perla de la Rio", sud-americanul semnează un contract pe 5 ani cu formația blanco.

Fotbalistul a mai fost dorit de Santos și Palmeiras, dar spaniolii sunt cei care au reușit să îl convingă. Părțile s-au înțeles încă din toamna lui 2017, dar fotbalistul încă nu împlinise 18 ani. Și-a serbat majoratul pe 21 aprilie și a avut dreptul de a semna cu Real.

Brazilianul în vârstă de 18 ani este văzut drept un înlocuitor pentru Gareth Bale, care este mai aproape ca niciodată de o plecare de pe Santiago Berbabeu. Rodrigues ar urma să joace în flancul drept al atacului madrilen, post pe care a impresionat și la Cupa Mondială U17, acolo unde a fost remarcat de oamenii Realului.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: