image
Sursa foto: Reuters

Trump, mesaj către imigranți: „Țara noastră este plină!”

"Nu mai putem să vă primim", le-a transmis sămbătă președintele Trump imigranților, în cadrul unei dezbateri pe tema graniței de sud a Statelor Unite, anunță CNN citat de Digi24.

Liderul de la Casa Albă a explicat că refuzul de intrare pe teritoriul SUA se referă și la cei care vor să ceară azil, și celor care vor să intre ca imigranți pur și simplu: "Sistemul e plin. Nu mai putem sa vă luăm. Fie că e vorba de azi, fie că este vorba despre orice vreți voi. Nu mai putem să vă luăm. Nu mai putem. Țara noastră este plină... Nu mai putem să vă luăm, imi pare rău. așa că duceți-vă înapoi! Asta este situația!"

Trump a susținut de asemenea că închiderea graniței va fi încheiată în următorii doi ani. Președintele american a spus că administrația sa a făcut progrese în a declara situația de la graniță ca o "urgență absolută".

"Am văzut că unii dintre marii noștri rivali au spus în ultimele zile că este într-adevăr o urgență, nu le vine să creadă ce se intâmplă. Pe de o parte este din cauză că țara o duce atât de bine, pe de altă parte este o înșelătorie. Oamenii vor să vină în SUA. Nu ar trebui să vină. Nu ar trebui să vină!", a spus el.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: