image
Sursa foto: Reuters

Mark Zuckerberg, despre miliardari: „Nimeni nu merită atât de mulți bani”

Mark Zuckerberg, fondatorul Facebook și al cincilea cel mai bogat om din lume, a declarat că "înțelege" ce vrea să spună Bernie Sanders, când afirmă că nu ar trebui să existe miliardari, informează CNN.

"Nu știu exact pragul până la care ar trebui să se ridice averea unei persoane, însă începând de la un anumit nivel încolo nimeni merită atât de mulți bani", a spus CEO-ul Facebook în timpul unui eveniment desfășurat la sediul companiei.

Mark Zuckerberg are o avere de 70 de miliarde de dolari, potrivit indexului miliardarilor publicat de Bloomberg. Anterior, acesta a promis că va dona 99% din acțiunile pe care le deține la compania Facebook, scrie Digi24.

"Cred că dacă faci un lucru bun, meriți să fii recompensat, însă sunt de părere că o parte din averea care poate fi acumulată este nerezonabilă", a mai declarat Zuckergerg.

Printr-o decizie fără precedent, Mark Zuckerberg a decis să transmisă în direct pe internet evenimentul, după ce au apărut pe internet îneregistrari audio din timpul unor întâlniri pe care le-a avut la sediul companiei în luna iulie.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: