image
Sursa foto: jurnal.md

Alisson, prima reacție după gafa uriașă care le-a adus aminte cormoranilor de Karius

Nu s-a instalat de prea mult timp la Liverpool, dar Alisson, al doilea cel mai scump portar din lume, este deja comparat cu predecesorul său, Karius. În cadrul celei de-a patra etape din Premier League, brazilianul a surprins printr-o gafă uriașă, speculată de atacantul lui Leicester, Iheanacho.

Alisson a oferit imediat după meci o reacție, în care a vorbit despre gafa sa.

"Sunt supărat pe mine, pentru greșeala care a pus într-o situație dificilă echipa. Atunci când o persoană comite o greșeală, asta afectează pe toată lumea", a declarat Alisson imediat după meci.

Portarul lui Liverpool, principalul vinovat pentru golul încasat de Liverpool, a bătut un apropo și la colegul său, Van Dijk, care a avut partea sa de vină.

"Nu am primit o pasă bună. Am vorbit cu Virgil (Van Dijk) în vestiar după meci. Nu a fost o pasă bună, dar aș fi putut degaja mingea", a dezvăluit portarul lui Liverpool.

Alisson și-a recunoscut greșeala și promite să fie mai precaut.

"Asta face parte din jocul meu, să am mingea la picior, dar nu o să fiu atât de arogant încât să spun că voi continua să fac asta. Dacă este necesar, driblingul este ultima variantă. Din păcate, astăzi m-a costat un gol. De fapt cred că a fost fault, dar nu vreau să mai vorbesc despre asta. Trebuie să mă asigur că nu o să se mai repete", a declarat internaționalul brazilian.

Liverpool a defilat în primele 4 etape. Echipa lui Klopp are numai victorii, ocupând astfel poziția de lider în Premier League, cu 12 puncte și golaveraj de 9:1.

Citeşte mai mult despre

Noutăţile partenerilor

comentarii: