”Da, Pogba poate să plece! O să vă zic ce criteriu folosesc eu în alcătuirea primului 11. Acest criteriu este în funcție de evoluțiile jucătorilor, în așa fel îi aleg. Orice jucător care va avea o evoluție fenomenală împotriva lui Bournemouth, va dați seama că va juca sâmbătă în FA Cup. Câțiva, care au jucat azi cu WBA, nu o să mai aibă loc în această echipă”, a spus Mourinho, în conferința de presă ce a urmat partidei de duminică din campionat, pierdută de United pe ”Old Trafford”, în fața lui West Bromwich Albion, scor 0-1. De altfel, în acest meci, portughezul l-a scos la pauză pe francez din teren, nemulțumit de aportul ofensiv al fotbalistului care a costat peste 100 de milioane de euro.

De altfel, Paul Pogba a fost înlocuit sau a stat rezervă în 7 din cele mai recente 11 partide ale ”diavolilor”. Aceeași jurnaliști englezi au mai notat faptul că, pe lângă Pogba, Mourinho nu-i mai vrea în lot nici pe Martial, Matteo Darmian și Daley Blind, anunță digisport.ro.

Și Martial e supărat și vrea să plece de la United. El ar fi refuzat şi oferta de prelungire a contractului din partea "diavolilor", care i-au propus o nouă înţelegere, pe cinci ani. Cum contractul francezului expiră în 2019, Manchester United ar fi nevoită să-l vândă în vară pentru a nu risca să-l piardă gratis anul viitor.

Martial avea 11 goluri şi zece pase decisive pentru United, în acest sezon, până în iarnă, însă minutele în care a fost introdus pe teren s-au redus după venirea lui Alexis Sanchez, de la Arsenal.